viochartel.gr - Header Section

mod-home-top-1

logo-daily

Η ποιότητα καθημερινά!

Όλη η σειρά

big-paper

Προϊόντα Private Label

H ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ ΑΕ παράγει για λογαριασμό των γνωστότερων εταιριών προϊόντα private label, χάρη στην τεράστια παραγωγική δυνατότητα που διαθέτει.

Περισσότερα

mod-home-top-2

Εταιρικά Νέα

Τετάρτη 11 04 2018

Ολοκλήρωση των διαδικασιών και απόκτηση πιστοποίησης FSC. Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι από υπεύθυνες πηγές από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Τετάρτη 28 03 2018

Πραγματοποίηση παρουσίασης για πρώτη φορά στην Ελλάδα , αποκλειστικά από τη Βιοχαρτέλ α.ε. , του νέου Βιοδιασπώμενου χαρτιού υγείας με ένζυμα, Daily Bio Active , που παράγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί.

Τετάρτη 28 03 2018

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης XENIA 2017 , που πραγματοποιήθηκε 25-27 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, για το νέο χαρτί υγείας Daily Bio Active . Με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και με επισκεψιμότητα αρκετή και ουσιαστική, η συμμετοχή της εταιρείας μας στην έκθεση ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Τετάρτη 28 03 2018

Εντυπωσιακή ήταν η επισκεψιμότητα του περιπτέρου της Βιοχαρτέλ α.ε., στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης HO.RE.CA 2018, που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Η παρουσίαση του νέου προϊόντος της εταιρείας μας, Χαρτί υγείας Daily Bio Active , στους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

bio paper

Κατεβάστε το νέο μας φυλλάδιο
και ενημερωθείτε

Κατεβάστε εδώ

Η ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ ΑΕ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί:

 

     

 Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον

Συλλέγουμε ανά είδος και ανακυκλώνουμε όλα τα scrap και τα αποκόμματα μας, και χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλώσιμες Α'  και βοηθητικές ύλες.

left-arrow

big-tuv

 Επενδύουμε στην ποιότητα

Διαθέτουμε πιστοποιητικό ISO 9001: 2015 από τον φορέα πιστοποίησης TUV CERT για παραγωγή και εμπορία.

left-arrow